Menu Zavrieť

Richard Müller ČIERNA LABUŤ BIELA VRANA tour

Srdečne Vás pozývame dňa 8. septembra 2023 do obce Skalité, kde sa ukončí letná séria koncertov Richarda Müllera, tentokrát pod názvom Čierna Labuť Biela Vrana.

Jedinečný koncert na Kysuciach pod holým nebom má vždy aj jedinečnú energiu a kvalitnú muziku priamo z pódia. V prípade Richarda Müllera sme si už zvykli, že jeho hudobné projekty sú vždy iné a nechýba im invencia a atmosféra.

S osvedčenou partiou skvelých muzikantov, s ktorými úspešne spolupracuje už celé roky zaznejú aj piesne z aktuálneho albumu Čierna labuť biela vrana, podľa ktorého dostalo meno aj celé turné. Na albume sa podieľali skladateľ Ondřej Gregor Brzobohatý a textár Peter Uličný pod producentským vedením renomovaného českého hudobníka Jana P. Muchowa. Okrem noviniek nebudú chýbať ani piesne z albumu 55 a osvedčené Richardove hity z jeho bohatej diskografie, bez ktorých si publikum koncerty nášho „najvyššieho“ speváka nedokáže predstaviť.

Vstupenky na koncert Richarda Müllera v Skalitom v rámci „Čierna labuť biela vrana Tour 2023“ zakúpite online v sieti predpredaj.sk